Laatste nieuws

Dassprotech is verhuisd

Vanaf januari 2022 zal Dassprotech volledig verhuizen naar de Trasweg 8 in Someren-Eind.

Dat Dassprotech hard aan het groeien is, was al een hele tijd duidelijk. In oktober 2020 zijn we uit onze werkplaats aan de Achterbroek in Lierop gegroeid en is naast deze locatie een bedrijfshal aan het Hoog Vaartje gehuurd om toch al onze werkzaamheden door te kunnen laten gaan. Al snel was duidelijk dat dit maar een tijdelijke oplossing voor het gebrek aan werkruimte was.

Gelukkig hoefde niet ver gezocht te worden naar meer ruimte. Om de hoek van de locatie in Someren-Eind staat een groot pand waar ons verlangen om door te groeien zeker tot uiting kan worden gebracht.

Na een aantal kleine aanpassingen is het gebouw op 3 januari 2022 klaar om voor ons als werkplaats te gaan dienen. Vanaf die datum zullen dan ook al onze werkzaamheden vanaf dit nieuwe adres plaatsvinden. Voor een bezoek, om bijvoorbeeld te kijken naar onze nieuwe werkplaats of als kennismaking, kunt u altijd bellen naar ons nieuwe nummer: +31 (0)493 366 006. Uiteraard houden wij ons dan aan de geldende maatregelen van het kabinet.

Wij hopen u als Dassprotech in het nieuwe jaar vanaf onze nieuwe locatie te kunnen blijven voorzien van onze diensten zoals u die van ons gewend bent. Wij hebben hier in ieder geval enorm veel zin in!

Tot snel, op onze nieuwe locatie!

 

Geschreven door: Willem Nijssen, 24-12-2021