Dit zijn wij

Wie is Dassprotech

Dassprotech is een elektrotechnisch assemblagebedrijf gevestigd in Someren, waar wij beschikken over een ruime werkplaats. Flexibiliteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn bij ons belangrijke kernwaarden. 

Wij werken voornamelijk voor de energiesector en panelenbouw. Naast deze twee sectoren houden wij als jonge ondernemers continu oren en ogen open om te kijken of zich in andere sectoren kansen voordoen.

Familiebedrijf

In onze werkplaats lopen momenteel 15 medewerkers rond.

Een echt familiebedrijf met een informele sfeer waar samenwerken centraal staat.

Energiesector

In de energiesector zijn onze klanten bijna alle netbeheerders in Nederland, zoals bijvoorbeeld in onze regio Enexis. Voor hen verzorgen wij allerlei maatwerkoplossingen in de laagspanning. Hierbij kunt u denken aan de stroomvoorziening achter wijken, bedrijven, openbare verlichting, laadpalen enzovoorts.

Panelenbouw

Voor de panelenbouw werken wij vooral regionaal. Wanneer bedrijven een piek hebben in hun klantvraag zijn wij graag een verlengstuk van uw werkplaats. Snel leveren en flexibel zijn wanneer aanpassingen aan het ontwerp op het laatste moment doorgevoerd worden is waar wij in uitblinken. Wij maken besturingskasten voor onder andere waterzuiveringen, robotarmen, sorteermachines, enzovoorts.